Duurzame producten


Ons aanbod

Hieronder vind je ons aanbod van duurzame producten. Staat waar je naar op zoek bent er niet tussen? Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder met je zoektocht.

Buffertank(s) Drazice

Warm water opslaan

Onze buffervaten zijn in de maten van 50 liter tot en met 500 liter verkrijgbaar, en zorgen voor een onbezorgde warmteopslag en minimale warmteverliezen ten opzichte van conventionele buffervaten. Een ander belangrijk voordeel is dat onze buffervaten zowel voor verwarming als koeling gebruikt kunnen worden.

Garantie: 5 jaar op lekkage en 2 jaar op elektrische componenten.

Boiler(s) Drazice

Populaire keuze

Onze geëmailleerde boilers zijn van binnen beschermd met een speciaal ontwikkelde anticorrosie coating. Deze laag voldoet aan alle hygiënische voorwaarden en dus geschikt voor een jarenlange opslag en verwarming van drinkwater. Ook de door ons door ontwikkelde isolatie resulteert in minimale warmteverliezen.

Onze boilers zijn uitgevoerd met extra grote warmtewisselaars zodat met duurzame systemen op de meest effectieve wijze warm water gemaakt kan worden.

Onze boilers beschikken over meerdere aansluitmogelijkheden zodat deze in vrijwel elke situatie toepasbaar zijn. 

Ook bestaat er de mogelijkheid voor het monteren van een elektrisch element. Onze boilers zijn verkrijgbaar in de volgende modellen 200, 250, 300 en 500.

Garantie: 5 jaar op lekkage en 2 jaar op elektrische componenten.

Solar boiler(s) Drazice

Water verwarmen door zonne-energie

We moeten allemaal van het aardgas af, maar dat gaat niet vanzelf. Onze Solar boilers zijn een goed alternatief voor het verzorgen van tapwater in combinatie met Zonne-energie.

Warm tapwater wat opgewekt wordt door de zon.

Onze Solar boilers zijn uitgevoerd met 2 spiralen waarvan er 1 gekoppeld wordt met het zon thermische systeem en het 2e spiraal met een andere warmteopwekker zoals bijvoorbeeld een warmtepomp.

Ook onze Solar boilers zijn uitgevoerd met meer dan voldoende aansluitmogelijkheden, zodat vrijwel elke combinatie mogelijk is.

Onze Solar boilers zijn verkrijgbaar in model 400 en 500.

Garantie: 5 jaar op lekkage en 2 jaar op elektrische componenten.

Waterzuivering

Water schoon maken en zuiveren

De ARAGO drinkwaterbehandelingsinstallatie voorkomt effect kalkvorming en corrosie in koud- en warmwaterleidingen, radiatoren, ketels, kranen of huishoudelijke apparaten.

Onze best verkocht producten