Vloerverwarming

Vloerverwarming aanleggen

Vloerverwarming zorgt voor minder maandelijkse uitgaven met behoud van comfort. Daarnaast zorgt het voor minder stof en betere lucht. Het is wel belangrijk dat je het juiste type vloerverwarming kiest en de aansluiting en het aanleggen hiervan vakkundig geregeld zijn. Geo Nova helpt je hierbij. 

vloerverwarming

Vloerverwarming alternatief voor je cv-ketel

Wat maakt vloerverwarming geschikt als alternatief voor je cv-ketel? Vloerverwarming als hoofdverwarming is ten eerste zuiniger dan een radiator. Het water dat door de leidingen stroomt, hoeft namelijk minder warm te worden om warmte via de vloer af te geven. Dit betekent ten tweede dat er, afhankelijk van je type verwarming, aanzienlijk op stroom en gas bespaard kan worden. Zeker wanneer de vloerverwarming in combinatie met een warmtepomp aangelegd wordt. Je bespaart 10 tot 15% ten opzichte van verwarming met radiatoren. Hierdoor levert vloerverwarming maandelijks een financieel voordeel op zonder dat je er wooncomfort voor inlevert.

Vloerverwarming aanleggen in jouw woning of kantoorpand

Vloerverwarming is toe te passen in veel bestaande woonhuizen, nieuwbouwwoningen en andere panden. Bovendien kom je soms in aanmerking voor bepaalde subsidies bij het aanleggen van dit type verwarming. Geo Nova adviseert graag over dit kostenplaatje. 

Plaatsing door Geo Nova

Wij zorgen ervoor dat de juiste vloerverwarming op de juiste manier aangelegd wordt. We beginnen hierbij altijd met een inventarisatiegesprek. Hierbij kijken we of een vloerverwarming laten leggen een goede optie is voor jouw woning. Vervolgens zorgen we dat de vloerverwarming aangelegd wordt en bieden we service achteraf om een goede werking van de verwarming te blijven garanderen. 

Bekijk de folder of neem hieronder contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw woning of pand te bespreken!

Ook interessant voor jou

Ervaringen

‘Goed geholpen door de mensen van Geo Nova. Prettige communicatie en duidelijke uitleg over het systeem. Tot nu toe dik tevreden.’

-

Interesse in duurzaam wonen?

Plan nu een afspraak bij ons in.