Ventilatie

Ventilatiesystemen plaatsen

Een ventilatiesysteem kan een kostenbesparende aanvulling zijn op de centrale verwarming van een pand. Geo Nova plaatst ventilatiesystemen om de energierekening van scholen en kantoorpanden aanzienlijk te verminderen. 

Financieel voordeel en comfort

WTW-ventilatie, ook wel ‘balansventilatie’ genoemd, is een verwarmingssysteem waarmee frisse lucht naar binnen gezogen wordt en opgewarmd wordt met warme lucht uit het pand. Hierdoor gaat er weinig warmte verloren en ontstaat er geen koude tocht. Bovendien zorgt het voor een regelmatige verversing van de binnenlucht. Dit is prettig in ruimtes waar veel mensen tegelijk zijn, zoals in scholen

Wanneer zijn ventilatiesystemen geschikt?

Ventilatiesystemen kan vele voordelen bieden, maar is niet voor ieder type pand geschikt. Dit hangt af van onder andere de bouwkundige situatie en de huidige situatie omtrent ventileren. Neem daarom contact op met Geo Nova. Wij adviseren je graag op het gebied van oplossingen bij de warmtetransitie.

Ventilatiesystemen in school

Luchtverversingssystemen zijn erg geschikt voor scholen. Ventilatie op school zorgt ervoor dat er schone lucht en een fijne temperatuur in de school aanwezig is, waarbij geen warmte verloren gaat. Bovendien wordt de lucht hierbij regelmatig ververst. De werknemers én de kinderen kunnen zo genieten van een prettig binnenklimaat.

Laat het installeren door Geo Nova

Geo Nova heeft jarenlange ervaring op het gebied van duurzame oplossingen in ventilatiesystemen. Hierdoor weten we goed welke oplossing voor jou geschikt zijn. Hierbij beginnen we altijd met een inventarisatiegesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de units volledig naar wens geplaatst worden. En achteraf bieden we blijvend service en onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat je op een goede en voordelige manier de warmtetransitie ingaat en hier alle voordelen van kunt benutten.

Wil je ook een WTW-ventilatie? Bekijk de folder of neem hieronder contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw woning of pand te bespreken!

Ook interessant voor jou

Ervaringen

‘Goed geholpen door de mensen van Geo Nova. Prettige communicatie en duidelijke uitleg over het systeem. Tot nu toe dik tevreden.’

-

Interesse in duurzaam wonen?

Plan nu een afspraak bij ons in.