Ventilatie

Ventilatiesysteem plaatsen

Een ventilatiesysteem kan een kostenbesparende aanvulling zijn op de centrale verwarming van een pand. Geo Nova plaatst ventilatiesystemen om de energierekening van scholen en kantoorpanden aanzienlijk te verminderen. 

Ventilatie – financieel voordeel en comfort

WTW-ventilatie, ook wel balansventilatie genoemd, is een verwarmingssysteem waarmee frisse lucht naar binnen gezogen wordt en opgewarmd wordt met warme lucht uit het pand. Hierdoor gaat er weinig warmte verloren en ontstaat er geen koude tocht. Bovendien zorgt een ventilatiesysteem voor een regelmatige verversing van de binnenlucht. Dit is prettig in ruimtes waar veel mensen tegelijk zijn, zoals in scholen

Wanneer is een ventilatiesysteem geschikt?

Een ventilatiesysteem kan vele voordelen bieden maar is niet voor ieder type pand geschikt. Dit hangt af van onder andere de bouwkundige situatie en de huidige situatie omtrent ventilatie. Neem daarom contact op met Geo Nova. Wij adviseren je graag op het gebied van oplossingen bij de warmtetransitie. 

Ventilatiesysteem laten installeren door Geo Nova

Geo Nova heeft jarenlange ervaring op het gebied van duurzame oplossingen in ventilatiesystemen. Hierdoor weten we goed welke oplossing voor jou geschikt zijn. Hierbij beginnen we altijd met een inventarisatiegesprek om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de units volledig naar wens geplaatst worden. En achteraf bieden we blijvend service en onderhoud. Zo zorgen we ervoor dat je op een goede en voordelige manier de warmtetransitie ingaat en hier alle voordelen van kunt benutten.

Neem contact op om jouw mogelijkheden te bespreken!

Ook interessant voor jou

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor besparing in je maandelijkse kosten met behoud van comfort.

Lees verder

Warmtepomp

Een warmtepomp in je woning of kantoorpand biedt financieel voordeel met behoud van leefcomfort.

Lees verder

Ervaringen

‘Goed geholpen door de mensen van Geo Nova. Prettige communicatie en duidelijke uitleg over het systeem. Tot nu toe dik tevreden.’

-

Start alvast thuis met de
gratis tips!

Duurzamer wonen?
Download de gratis tips en

ga gelijk aan de slag.