Kensa EVO warmtepomp

Stil modern én duurzaam

De Kenso EVO is een flexibele verwarmingsinstallatie, ideaal voor zowel nieuwbouw en bestaande bouw. Deze warmtepomp is een all-electric oplossing waarbij een cv-ketel of gasaansluiting niet meer nodig is. Ideaal wooncomfort mét kostenbesparing.

Slimme en efficiënte warmtepomp

De EVO is een innovatieve warmtepomp die uitgerust is met slimme componenten die voor je kunnen bepalen wat het ideale binnenklimaat is, afhankelijk van de binnen- en buitenwarmte. Deze warmtepomp is een brine/water systeem waarin als bron voor de warmte de bodem of oppervlakte water gebruikt wordt. Bovendien is de warmtepomp gemaakt met duurzaam materiaal en levert deze warmtepomp gemiddeld een uitstootvermindering van 30% tot 50% op ten opzichte van cv-ketels, afhankelijk van gebruik van groene of grijze stroom. Een comfortabel binnenklimaat is zo comfortabel, energiezuinig én duurzaam te realiseren. Een prachtige warmteoplossing voor je woning!

Voordelen van de Kensa EVO warmtepomp

Een Kensa EVO warmtepomp geeft je onder andere deze voordelen:

  • Energiezuinig A+++ en A++
  • Stil en modern design
  • Alle onderdelen geselecteerd voor de garantie van een lange en duurzame levensduur van de warmtepomp
  • Eenvoudig te bedienen met touchscreen en led-indicatoren
  • Service op afstand: leverancier/fabrikant altijd dichtbij met WiFi-internetverbinding

Technische highlights

Vraag nu een offerte aan

De Kensa EVO warmtepomp is onze stille, moderne en duurzame warmtepomp die jouw huis van een comfortabele temperatuur voorziet. En dit doet de warmtepomp volledig elektrisch. Geen gasverbruik of cv-ketel nodig: je kunt direct genieten van de voordelen, zowel in comfort als in kosten.

Bekijk nu de folder van de Kensa EVO warmtepomp. Of neem contact op met ons om direct een offerte aan te vragen voor deze warmtepomp!